Select Page

Una de les prioritats del PSOE altea de cara a la nova legislatura serà crear un consorci de transport en la Marina Baixa, tal com ha desvelat la candidata número 6 de la llista electoral del partit i actual regidora de Tràfic i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora.
Segons ha desvelat Mora, és una mesura que “ja iniciem fa uns mesos” però es materialitzarà en la pròxima legislatura on “crearem un autèntic transport públic que respondrà a les necessitats reals de tota la ciutadania”.


Nou Pla de Remodelació del Tràfic
A més, el programa electoral socialista també inclou la creació d’un Pla de Remodelació del Tràfic per a “regular el tràfic i evitar els inconvenients de la circulació en el nucli urbà”, ha anunciat el cap de llista i alcalde, Andrés Ripoll. En este sentit, el primer edil ha afirmat que se “potenciaran els aparcaments en les entrades i eixides del municipi per a afavorir els desplaçaments a peu aconseguint un ambient tranquil i revalorant les zones comercials”. Amb este Pla, “aconseguirem millorar la circulació aconseguint que siga més agradable, dinàmica i ràpida ja que evitarem els embossos”, ha remarcat Ripoll.


El PSOE presenta un ampli catàleg de propostes destinades a l’àrea de Tràfic i Seguretat Ciutadana
La resta de mesures que compon el programa electoral conformen un ampli catàleg d’actuacions que permetran millorar, encara més, el tràfic i la seguretat ciutadana del municipi. Algunes de les mesures seran: crear el Consell Assessor de Mobilitat; impulsar un Parc Municipal de Bicicletes; augmentar la plantilla de la Policia Local; fomentar l’ampliació de zones d’aparcament confrontants als col·legis; crear el Consell Municipal de Seguretat; aconseguir un Parc d’Educació Vial perquè els escolars aprenguen la normativa vial; crear la figura de l’agent-tutor en els centres de secundària per a afavorir la comunicació amb els centres i intentar resoldre conflictes com l’absentisme escolar; potenciar campanyes per a disminuir la sinistralitat; continuar amb el programa “Veïns Cooperant” consolidant la iniciativa perquè les partides del municipi s’adherisquen a esta plataforma veïnal; oferir al ciutadà l’accés a servicis policials de manera telemàtica; continuar invertint i fomentant la unitat contra la violència de gènere i dotar la Policia Local d’una embarcació per a la vigilància de la zona marítima.

Pin It on Pinterest