Select Page

En paraules del cap de llista del PSOE, “hem complit” demostrant que “una altra Altea és possible i podem continuar fent-la entre tots”. En este sentit, Ripoll ha recordat que “en estos quatre anys al front de l’Ajuntament hem aconseguit la majoria d’actuacions que vam prometre a la ciutadania” perquè “estem preparats per a governar i ho hem demostrat durant este temps”. Ara, des del PSOE “demanem a tots els alteans i alteanes que ens recolzen i que donen el seu vot per a continuar desenvolupant eixa Altea que volem i que hem demostrat que es pot fer”. Respecte d’això, ha animat a la població a participar en els pròxims comicis remarcant que “som la millor opció per a Altea”. A més, ha insistit en el fet que “farem tot el que es puga per a convéncer la gent perquè repetisquen la seua confiança en nosaltres i continuar fent l’Altea que tots volem”.
Així mateix, el secretari general del partit i també candidat de la llista electoral, Eloy Hidalgo, ha assenyalat que el primer acte de campanya ha generat “moltíssima il·lusió en la família socialista perquè creiem en el nostre projecte i hem treballat molt dur en esta legislatura per a obrir les portes de l’Ajuntament a la ciutadania” i posar així el consistori “al servici de tots els ciutadans i no al servici d’uns pocs”.
De cara als pròxims comicis, “ens presentem amb els deures fets executant al màxim possible el nostre programa electoral i realitzant multitud d’inversions per a millorar el nostre poble i moltes actuacions per a conservar el nostre entorn”, ha indicat Hidalgo.
“Tenim per davant molts projectes, il·lusió, ganes de treballar i un equip competent ja que Altea no es mereix donar un pas arrere”, segons ha declarat el candidat socialista. En este sentit ha subratllat que “Altea ha de caminar ferm cap al futur, progrés i igualtat de la mà d’una persona honrada i honesta com és el nostre alcalde, Andrés Ripoll”.

Pin It on Pinterest