Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, ha realitzat un balanç “tremendament positiu” de la quinzena edició de la marxa cicloturística, que va tindre lloc dissabte passat 19, dia de Sant Josep. Segons Hidalgo, “des de l’àrea de Joventut i Esports s’havien posat tots els ingredients perquè l’activitat fora un èxit i a més el temps ens va acompanyar, per la qual cosa la convocatòria ha sigut tot un èxit”.
Eloy Hidalgo ha recordat que “es tracta d’una marxa turística amb bici per la badia d’Altea en la que xiquets, pares i mares passaren una bona estona i això s’ha aconseguit”. “No es tractava d’una competició sinó d’un passeig amb bicicleta, en el que hem comptat amb l’ajuda de Protecció Civil d’Altea i Benidorm i la Policia Local d’Altea, que han vetlat en tot moment per la seguretat dels participants, a més de comptar amb la col·laboració de DYA i altres empresa que han volgut aportar el seu granit d’arena en esta activitat”.
La marxa donava inici a les 11:00h a la Plaça de l’Ajuntament i acabava a la Ciutat Esportiva, lloc en què es va oferir avituallament als participants amb refrescos i la típica coca a la llumà, a més de sortejar nombrosos regals entre els inscrits a la prova. Rifa de regals que va concloure amb el sorteig d’una mountain-bike, l’agraciat del qual va ser José Antonio Carrillo.
Eloy Hidalgo ha destacat el paper que va tindre el Club Ciclista Altea durant tota la marxa, en la que els seus integrants van prestar assistència als centenars de participants en la quinzena edició de la Marxa cicloturística d’Altea.
El regidor de Joventut i Esports ha acabat la seua valoració sobre la Marxa, agraint la multitud de col·laboracions rebudes i desitjant que esta cita amb la família i l’esport tinga continuïtat.


 

Pin It on Pinterest