Select Page

Benestar Social i Cultura recolzen la iniciativa que tindrà lloc el 18 de febrer a les 20.30 hores


El Rotary Club ha organitzat un concert benèfic a Palau Altea a càrrec del pianista, Gintaras Janusevicius, guanyador del XVII Concurs Internacional de Piano de Palma de Mallorca. El 18 de febrer a les 20.30 hores tindrà lloc el concert amb un preu de 10 euros per entrada. Els beneficis es destinaran a la “Casa dels Bebés” de la fundació EMAUS i també a la campanya “Posem fi a la poliomielitis” de la fundació rotaria, tal com han explicat l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza, i el representant del Rotary Club Altea, Franz Kolhross.
Per al regidor de Cultura, “els assistents a més de disfrutar de l’actuació d’un virtuós pianista també col·laboraran amb un projecte social que és molt necessari en els temps que vivim” i ha animat a tota la població a “assistir a l’esdeveniment musical i solidari”.
Com a representant del Rotary Club, Franz Kolhross, ha recordat que els concerts solidaris van començar a Altea fa 8 anys i ha agraït a la regidoria de Benestar Social, a l’àrea de Cultura i a Palau Altea “la seua col·laboració”. Kolhross ha remarcat que l’actuació permetrà recaptar fons per a la “Casa dels Bebés” d’EMAUS que alberga a “dotze xiquets òrfens des de zero a sis anys i on es busquen famílies disposades a adoptar-los”. També es destinaran part dels fons per a acabar amb la poliomielitis ja que és una activitat en què treballa el Rotary Club des de l’any 1986 i que esperen eradicar “en 2012”, segons ha avançat el representant de l’associació.
El concert oferirà un programa variat amb obres de Beethoven, Albeniz, Liszt i Rachmaninoff. Les entrades ja estan a la venda a través de Servicam o a la taquilla de Palau Altea.


 

Pin It on Pinterest