Select Page

Ortiz: “Dedicaré íntegrament el meu temps, dedicació i capacitat de treball al PP d’Altea i al poble d’Altea”


En la vesprada d’ahir, el Partit Popular d’Altea presentava públicament a qui serà una vegada més el seu cap de llista en la candidatura que concorrerà a les eleccions locals el pròxim mes de maig, Miguel Ortiz Zaragoza. L’anunci va ser realitzat pel president de l’agrupació local, José Miguel Cortés i el president del Comité Electoral, Domingo Berenguer, als que acompanyava el triat.
Segons va explicar el president del PP, “el passat mes de novembre triem el president del Comité Electoral i li encarreguem la tasca de treballar junt amb un grup de persones en la busca de candidat i candidatura. Domingo va buscar un grup de gent molt competent que ha treballat de valent i s’han utilitzat diversos noms tots vàlids per a representar al PP en les pròximes eleccions”.
Respecte al procés d’elecció va parlar Domingo Berenguer, el qual va comentar, “el Comité Electoral va començar a treballar després de les festes de Nadal amb reunions i suggeriments de persones que pogueren formar part de la candidatura. Ningú va tindre dubte de la persona que podia encapçalar la llista. A més, en l’enquesta que el partit va realitzar, una àmplia majoria dels participants van apostar per Miguel Ortiz com a candidat. Quan li demanem al candidat que encapçalara de nou la candidatura, va sol·licitar un temps per a resoldre les seues idees i ara que el Comité Electoral Regional ha demanat que es donaren a conéixer els candidats, hem hagut d’afanyar el procés i Miguel Ortiz finalment ha acceptat”.
Per la seua banda, Ortiz declarava que li ha resultat difícil prendre la decisió per dos motius principalment. Un perquè “no he sigut l’única alternativa. Hi ha hagut amics que han manifestat la seua voluntat de ser candidats i el segon motiu perquè suposa un retorn a la política local després d’un temps en què vaig decidir retirar-me de la primera línia perquè altres persones assumiren el lideratge”. Al que afig, “el que tinc molt clara és que tornada amb la intenció de dedicar íntegrament el meu temps, dedicació i capacitat de treball al PP d’Altea i al poble d’Altea”. Un fet que suposa per a Miguel Ortiz renunciar a la direcció de la campanya del PP en la província i alliberar-se de tot el treball que li siga possible en el Senat.
Quant al projecte de futur dissenyat pel PP, Ortiz desvelava que estarà basat en els principis de recuperació del prestigi del municipi i de la confiança dels ciutadans en l’Ajuntament. “Crec que és fonamental que els grans projectes ja realitzats es convertisquen ara en grans reptes com per exemple que tots els alteans que vullguen treballar puguen fer-ho, o que totes les persones majors que necessiten ajuda la troben”, apuntava el cap de llista del PP per quinta legislatura consecutiva. Ortiz acabava la seua intervenció dient, “he estat 13 anys en el govern i 7 en l’oposició i s’aprén molt més en l’oposició que en el govern. Si en les pròximes eleccions isc triat alcalde optaré per rectificar en aquelles coses que com a govern no vaig fer bé”.


 

Pin It on Pinterest