Select Page

L’Ajuntament d’Altea segueix amb la promoció de la gastronomia del municipi com un dels “plats forts” a tenir en compte a l’hora de triar Altea com a destinació turística. Amb esta finalitat, les regidories de Turisme i Comerç han editat un nou fullet promocional “Altea Gastronomia”.

En el matí de hui, la regidora de Turisme, Xelo González i el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, han fet públic el nou fullet de gastronomia que a partir d’ara estarà a disposició de tots aquells que vulguen bussejar en la tradició de la cuina alteana. Una alimentació transmesa de generació en generació i que arriba als nostres dies amb apostes innovadores, però amb una base comuna: productes de proximitat i beneficis nutricionals.

Com ha indicat la responsable municipal de Turisme, “les fotos i receptes que apareixen al catàleg són les dels plats guanyadors de les diferents convocatòries gastronòmiques que se celebren a Altea al llarg de l’any, com la Ruta de les Tapes; el Plat de Calent i la Cuina de les Barques”. “Estes fotos són fruit de la participació ciutadana, ja que els clients i comensals d’estos plats són els que trien els guanyadors”; ha matisat González. Este nou fullet s’emmarca en les accions promocionals de l’Ajuntament d’Altea que compten amb el finançament de Turisme Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, el responsable de Comerç ha anunciat les convocatòries gastronòmiques organitzades pel seu departament per a este 2021. “Normalment tenim tres cites anuals amb la gastronomia, però este any, a causa de la pandèmia no s’ha celebrat el Plat de Calent però continuem treballant per donar suport a la nostra hostaleria i celebrarem la Ruta de la Tapa a finals de maig i després de l’estiu la Cuina de les Barques”.

Miguel de la Hoz s’ha compromès a seguir treballant per posar en valor la gastronomia alteana, donant així també suport al sector de la restauració que tan afectat s’ha vist amb l’aturada provocada per la COVID-19.

Este nou fullet promocional de la gastronomia alteana, que inclou receptes d’alguns plats, es pot trobar en el departament de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, a l’Oficina de Turisme, situada al Passeig Sant Pere, en altres dependències municipals i també serà un dels materials promocionals que es porte el municipi a les fires turístiques a les quals assistisca, com ara FITUR, en la qual a partir del 19 de maig estarà present Altea.

Pin It on Pinterest