Select Page

Amb motiu del Dia de l’Arbre, la regidoria de Medi Ambient, regida per Santiago Ronda, ha organitzat una jornada de repoblació d’arbres i plantes en la ribera del Riu Algar, que tindrà lloc diumenge que ve 30 de gener. Davall el lema del “riu dels xiquets” s’ha implicat a la població escolar en l’activitat, ja que com va anunciar el passat mes de desembre l’edil d’àrea, s’han repartit arbres entre els alumnes dels diferents centres escolars del municipi perquè els cuidaren durant les vacacions de Nadal i ara procedir a la seua plantació.
Les espècies repartides han sigut xops, lledoner, salzes, sarja, tamariu i baladres. Arbres i plantes que diumenge que ve es replantaran en la ribera de l’Algar, per la qual cosa des de Medi Ambient s’invita a participar a tots aquells xiquets que en el seu dia es van portar a casa una espècie per a cuidar-la; així com a la població que desitge contribuir a millorar l’entorn. Els xiquets participants hauran d’anar acompanyats d’un adult i el lloc de trobada és a les 11:00h junt amb l’entrada de la Ciutat Esportiva.
Per als més matiners el jornada donarà inici a les 08:30h amb l’anellament d’aus a càrrec de Toni Zaragozí, expert ornitòleg pertanyent a l’associació SEU/BirdLife.

Pin It on Pinterest