Select Page

Des de hui 25 de gener i fins a dijous que ve dia 27, tindrà lloc al Conservatori Professional d’Altea la 5a edició del Concurs d’Interpretació. Activitat que s’ha consolidat amb el pas dels anys com un referent per als alumnes de les Ensenyances Professionals del Conservatori.
Segons les dades oferides per la Direcció Del Centre, enguany s’ha aconseguit un rècord d’inscripcions, arribant al número de 49 participants entre les tres categories que contempla l’activitat, ja que la xifra més alta fins al moment havia sigut de 43. Un dada que reflectix el nivell d’arrelament del Concurs, que al llarg de la seua curta història compta amb més de 200 participants.
Com a novetat, el concurs s’emetrà en directe per Internet a través de la web: http://www.ustream.tv/channel/conservatori-altea , d’esta manera els aficionats al concurs que desitgen veure’l i no puguen assistir al centre podran disfrutar de les interpretacions dels alumnes.
Les audicions se celebraran els esmentats dies a les instal·lacions del Conservatori a partir de les 19’00 h. Un tribunal compost per sis professors del centre analitzaran i valoraran les actuacions, passant de la fase classificatòria les 4 millors puntuacions de cada categoria a la fase final, que se celebrarà el pròxim 4 de març a Palaualtea. Seguint amb la nova fase implantada la passada edició, la FINAL A3, en la que competiran els guanyadors del concurs de Xabia, Dénia i Altea, la dita fase tindrà lloc a la població de Xabia el pròxim 8 d’abril.
Des del conservatori alteà s’invita a la població a assistir a les audicions, ja que els assistents podran disfrutar de les interpretacions dels jóvens talents.

Pin It on Pinterest