Select Page

L’Equip de Govern Socialista, acompanyat per ténicos i responsables d’Aigües d’Altea, ha visitat este matí la urbanització Sant Xotxim per a veure de primera mà l’estat en què es troben les obres d’execució de la xarxa de sanejament i renovació de la xarxa d’aigua potable. Amb un pressupost d11 1.100.000 euros i un període de 6 mesos, l’empresa adjudicatària del servici d’aigua a Altea és qui està realitzant la dita millora. Segons ha confirmat el responsable d’Infraestructures, Santiago Ronda, les obres es troben en un estat avançat, ja que l’execució de les mateixes supera en estos moments el 60%.


“És una obra molt significativa ja que la urbanització està dins del nucli urbà i no tenia xarxa de sanejament”, ha puntualitzat Santiago Ronda, regidor d’Infraestructures. Ronda ha matisat que “amb la millora s’eliminen les fosses asèptiques i es renova la xarxa d’aigua potable perquè els residents en esta zona disfruten d’una major pressió en l’aigua, la qual cosa comporta una millora substancial de la urbanització”.


En la seua intervenció l’edil ha explicat que són obres d’inversió arreplegades en la licitació del servici d’aigua. En este punt, Ronda ha significat que, “en este sentit, s’ha dut a terme el canvi de la xarxa d’aigua potable en distintes partides del municipi com per exemple Montagud, Barranquet, Pla de Castell, la Lloma i l’Horta”. “Pretenem millorar les infraestructures de tot el terme municipal d’Altea on les carències siguen més notables i a poc a poc anirem treballant per a millorar eixa situació. Intentarem en la mesura que siga possible dotar a totes les partides de la xarxa de sanejament de què manquen”, ha conclòs Santiago Ronda, responsable d’Infraestructures.


Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Ripoll ha afegit, “Este Equip de Govern no descansa en el treball per la millora de les condicions de vida de tots els ciutadans d’Altea i este és un exemple més d’eixa preocupació constant que tenim, dins de les possibilitats que tenim i de l’època que ens ha tocat viure”. Ripoll ha recordat les inversions dutes a terme a Altea en els últims dos anys gràcies als dos Plans E del Govern de la nació, al Pla PIP de la Generalitat i també les obres previstes en la contracta de l’aigua.


L’alcalde ha indicat que després de l’execució de la xarxa de clavegueram i la renovació de la xarxa d’aigua potable, es procedirà a l’asfaltat dels carrers en la urbanització. Una cosa que facilitarà la integració de Sant Xotxim al Nucli Urbà on pertany.


“Ens consta que falten xarxes de clavegueram en urbanitzacions, perquè ens hem trobat que a Altea cap urbanització tenia xarxa de clavegueram ni aigua potable, i nosaltres estem treballant per a a poc a poc anar adaptant-nos a la normativa actual i que tot el món tinga unes condicions d’higiene i salubritat com toca hui en dia”. Amb estes paraules l’alcalde ha acabat la seua intervenció a peu d’obra en uns dels carrers de la urbanització Sant Xotxim.

Pin It on Pinterest