Select Page

La cita va tindre lloc ahir diumenge i durant la mateixa es van arreplegar 1.700 quilos de residus


Ahir diumenge, la regidoria de Medi Ambient, regida per Santiago Ronda, va dur a terme una jornada de neteja de la ribera del riu Algar en la seua desembocadura, emmarcada en la tercera edició de la campanya “A netejar el món” de la Diputació Provincial d’Alacant. La jornada va donar inici a les 10:00h i en la mateixa van participar unes huitanta persones. Durant les dos hores de tasca dels voluntaris, entre els que es trobaven l’alcalde i l’edil d’àrea, es van arreplegar 1.700 quilos de residus, dels que 1.140 corresponien a efectes i 560 a fem.


Des de la regidoria de Medi Ambient, Ronda ha fet una valoració positiva de la jornada i ha comentat que “és evident que la gent ha de prendre major consciència a l’hora d’utilitzar el nostre entorn i crec que es poden utilitzar els espais sense embrutar-los”.


El regidor ha explicat que des de la Diputació d’Alacant es va subministrar el material utilitzat en la jornada, com van ser els guants, sacs, gorres i camisetes. A més, de donar les gràcies a la Diputació per la iniciativa, Santiago Ronda ha agraït la col·laboració de Foment de Construccions i Contractes, encarregada de transportar els residus acumulats; d’Aigües d’Altea, qui va servir el refrigeri a l’acabar la jornada i en especial dels voluntaris, principals protagonistes de l’acció, “perquè sense ells no haguérem pogut dur a terme esta important labor”.


“Estic molt satisfet, perquè ha sigut una labor encomiable, amb la que hem aconseguit que la zona de la desembocadura del riu Algar estiga hui més neta”. Amb estes paraules el regidor de Medi Ambient ha conclòs la valoració de la jornada de neteja organitzada per l’àrea que dirigix.

Pin It on Pinterest