Select Page

Divendres que ve 22 d’octubre tindrà lloc l’estrena del curtmetratge “Dudas”, fruit de la segona edició del projecte estiuenc “Un estiu de cine” posat en marxa per les regidories de Benestar Social i Joventut. La cita serà a les 20:30h en el Centre Social; així ho han donat a conéixer els edils d’àrea, Gemma Córcoles i Eloy Hidalgo.
Córcoles ha indicat que “la temàtica de la curta gira entorn de previndre el consum de drogues i el tema sexual en la joventut amb la prevenció d’embarassos no desitjats”.


Respecte als actes preparats per a este divendres, l’edil de Benestar Social hi ha assenyalat que “el personal que està al voltant d’este projecte està treballant molt activament en la gala i hi haurà estora i photocall, a més de l’actuació dels músics que han compost la banda sonora”.
Gemma Córcoles ha invitat a la societat alteana a assistir a l’estrena de “Dudas”, alhora que anunciat que si el nombre d’assistents sobrepassa l’aforament del Centre Social es farà un segon passe del curtmetratge.
Per la seua banda, el regidor de Joventut, Eloy Hidalgo ha puntualitzat que “és molt important per a les dos regidories implicades que siguen els propis jóvens els protagonistes en tots els camps, perquè així li’ls dóna als jóvens diversos missatges, el primer com relacionar-se amb el mitjà i en segon lloc se’ls diu que són capaços de fer el que vullguen i poden afrontar els reptes que se’ls posen per davant”.
En total han sigut 18 els jóvens participants en la iniciativa, que ha comptat amb el finançament del SERVEF amb 8.215€ i 1.300€ de la Diputació d’Alacant.
El curt, el treball del qual ha sigut supervisat per personal del departament de Joventut i de Benestar Social, així com pel cineasta alteà José Miguel Idígoras, i la productora Pibes Vídeo, s’ha rodat en uns quants centres municipals, carrers de l’Altea o el bar “El Raconet”.
Este curt serà distribuït en uns quants centres educatius i, com l’any anterior, s’intentarà incloure dins de la programació del festival de cine de l’Alfàs del Pi, així com es projectarà en un altre tipus d’esdeveniments adequats a la seua temàtica.

Pin It on Pinterest