Select Page

La cita tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre a les 10:00h


Per a diumenge que ve 24 d’octubre, la regidoria de Medi Ambient, regida per Santiago ronda, hi ha disposat una jornada de neteja emmarcada en la tercera edició de la campanya “A netejar el món” de la Diputació Provincial d’Alacant. Com ha explicat ronda, la jornada donarà inici a les 10:00h i el punt de trobada establida per als voluntaris és la zona d’entrada al poliesportiu de Garganes.


“Volem contribuir a netejar el món amb la neteja del riu Algar, que permetrà a través de la gent voluntària comprendre la zona de la desembocadura del riu Algar fins a la zona del pont de Sogai”, ha comentat l’edil de Medi Ambient. Santiago Ronda ha puntualitzat que “la tasca que faran els voluntaris es limitarà a la neteja de restes que es troben en la zona, com a bosses i papers per exemple”.


A peu de riu, lloc triat per ronda per a la presentació de la jornada, este ha recordat que el passat any el Ministeri de Medi Ambient, a través de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, va invertir quasi un milió d’euros en la conservació del riu Algar.


Santiago Ronda ha invitat a la ciutadania a participar en la iniciativa i ha desitjat que hi haja una participació massiva. Així mateix, el regidor socialista ha agraït la col·laboració de FCC, que participarà en la jornada aportant personal i també un camió per al depòsit i trasllat dels residus trobats. Ronda també ha tingut paraules d’agraïment per a l’empresa Aigües d’Altea, que oferirà un esmorzar als participants.


El regidor de Medi Ambient ha conclòs la seua intervenció expressant la intenció de crear un voluntariat que estiga sempre disposat a col·laborar en accions d’este tipus.

Pin It on Pinterest