Select Page

 Miquel Zaragoza i Josep Sou assistixen a la cita


Esplèndid va ser el concert que Camerata Numen va oferir en la vesprada-nit d’ahir a l’Església del convent de les Carmelites Descalces, organitzat per l’Ajuntament i la Universitat Miguel Hernández. Institucions que van estar presents en esta cita musical a través de l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza i el professor Josep Sou.
A l’acabar el concert, Zaragoza posava en relleu la qualitat de la música oferida per Camerata Numen i reconeixia haver disfrutat amb l’actuació. El regidor de Cultura ha recordat que el concert ha sigut fruit de la permanent col·laboració entre la UMH i l’Ajuntament d’Altea, qui ha volgut participar en la celebració de l’any Hernandiano a través d’este concert. A més, Miguel Zaragoza ha agraït a la congregació de les Carmelites Descalces “la disposició que sempre té per a prestar les seues instal·lacions a cites culturals, com ha sigut la d’este concert”.
El programa que Camerata Numen va oferir en el concert d’ahir incloïa una variada selecció de compositors dels sigles XVI, XVII i XVIII, entre els que es trobaven alguns valencians.

Pin It on Pinterest