Select Page

Les carpes i el jardí de Firaltea han quedat totalment arrasats
Les fortes ratxes de vent que durant la nit s’han produït en el terme municipal d’Altea han ocasionat destrosses de distinta consideració, però la zona més assotada pel vendaval ha sigut la del Poliesportiu Municipal, en la que encara es trobaven ubicades les carpes de Firaltea, ja que la mostra concloïa ahir mateix. A més, el jardí construït per a l’ocasió pel Grup Navarro ha quedat arrasat. Segons les dades oferides a primera hora del matí per l’edil d’Infraestructures, Santiago ronda, i l’alcalde, Andrés Ripoll, els que s’han traslladat fins al lloc dels fets per a veure de primer mà allò que s’ha ocorregut, no ha calgut lamentar mals personals, sent l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, el Grup Line el més perjudicat perquè no tenen cobertura en l’assegurança a tercers que van contractar.
Quant a la pluja caiguda en la vesprada-nit d’ahir, Ronda l’ha qualificat de “beneficiosa” i ha xifrat en 80 l/m2. “El fet és que la pluja ha vingut pertorbada per fonts vents i ací en la zona del poliesportiu ha causat molts danys perquè ha alçat les carpes encara instal·lades de Firaltea i les ha tirat sobre el mur del camp de futbol i ho ha derrocat. A més, ha afectat la gespa del camp de futbol i la xapa de l’antic pavelló cobert ha sigut perforada per una carpa i el que és evident és que els danys més quantiosos s’han donat ací en el poliesportiu, ja que els danys en la població han sigut mínims i no ha calgut lamentar cap víctima, sinó que allò que s’ha afectat han sigut infraestructures”, ha explicat Santiago Ronda; qui ha desvelat que els parts meteorològics anuncien noves ratxes de vent.
Per la seua banda, l’alcalde ha lamentat els fets i ha significat que “és una llàstima que després de l’èxit que ha tingut la fira, acabar d’esta manera és una desgràcia que cal lamentar. Estem esperant un tècnic d’assegurances. Les assegurances a tercers estan coberts, però el problema, segons em comentava l’empresa organitzadora, és que ells no tenen eixa cobertura. Per tant és un mal final per a una fira que ha sigut tota una festa i un èxit”.

Pin It on Pinterest