Select Page

La Ciutat Esportiva d’Altea obrirà cada dia de la setmana, aquest servei amplia els seus horaris davant la demanda de la ciutadania. Des de les àrees de Personal i Esports, que dirigeixen Rafael Ramón Mompó i Pere Barber, s’ha treballat per una racionalització d’horaris que permeta oferir el millor servei i vetlar pels treballadors, perquè no hagen de realitzar hores extres.

Els nous horaris d’obertura al públic seran de dilluns a divendres de 07.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 22.30 hores. Els dissabtes de 07.00 a 21.30 hores i s’obri els diumenges de 08.00 a 19.30 hores.

“Buscàvem racionalitzar els horaris de la Ciutat Esportiva, tant per als treballadors com per a la ciutadania. Per a això s’ha arribat a un acord, després de diverses reunions, amb els operaris de les instal·lacions per a modificar l’horari de treball, passant ara a un sistema de treball per torns que permetrà obrir la ciutat esportiva cada dia de la setmana”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

“El nou horari es posarà en funcionament en breu, estem a l’espera de cobrir una plaça que queda vacant per a poder posar-ho en marxa, quan s’incorpore aquesta persona es posarà en funcionament l’horari el dilluns següent a la incorporació”, ha recalcat Rafael Ramón Mompó, regidor de Recursos Humans.

Les instal·lacions que es podran utilitzar en el nou horari de cap de setmana seran el camp de futbol artificial, l’Skate Park, les pistes de bàsquet exterior i el carrer de pilota, aquesta última sota petició i autorització prèvia del departament d’Esports.

“Volem agrair als operaris la seua predisposició per a poder dur a terme aquesta iniciativa que permetrà a la ciutadania gaudir de la zona esportiva els caps de setmana, sempre que no hi haja activitat de competició”, ha finalitzat Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest