Select Page

Els majors de 55 anys poden matricular-se fins al 15 d’octubre


Les Aules de la Universitat de l’Experiència inicien el curs 2010-11 amb un nou programa formatiu i noves assignatures. L’Ajuntament d’Altea des de la regidoria de Cultura continuen recolzant este projecte de la Universitat Miguel Hernández “que té com a objectiu -indica el regidor Miquel Zaragoza- potenciar la integració de les persones majors de 55 anys en el context soci cultural que representa la Universitat afavorint la comunicació intergeneracional i la millora de la qualitat de vida per mitjà de la cultura”.


Zaragoza ha enumerat les noves assignatures que s’incorporen al programa i que van des de Dret; Nutrició; Història i Història de l’Art i del Teatre; Criminologia; Música; Sociologia; Economia,etc.


Gràcies a la col·laboració de l’entitat La Caixa “hem pogut abaixar el preu de la matrícula de 90 a 70 euros, hem pogut incrementar les activitats paral·leles i les beques”, destaca Saragossa.


Els alumnes tenen accés a totes les activitats culturals i a tots els servicis de la UMH com ara biblioteca, concerts, activitats esportives, etc. A més, es poden matricular en altres assignatures de matèries afins a les cursades dins de les disciplines de la UMH.


“M’agradaria remarcar que Altea és una de les poblacions amb més matriculacions després d’Elx i és junt amb esta ciutat l’únic municipi on s’impartixen dos cursos” afig el regidor explicant que el període de matriculació s’inicia l’última setmana de setembre i acaba el 15 d’octubre si bé les classes s’iniciaran l’1 d’octubre.


El Centre Especialitzat d’Atenció a Majors, CEAM, continuarà acollint les classes a la seua Sala de Juntes i per a la formalització de matrícules es pot accedir a la Casa de Cultura en carrer Pont de Moncau 14 o en el telèfon: 96-5842853.


 

Pin It on Pinterest