Select Page

El passat dimecres 10 de maig finalitzava el curs de l’AUNEX 2022/23 amb la visita de l’alumnat al Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas, de la mà de la professora Espino Jiménez, que ha impartit l’assignatura de Literatura.

En el transcurs de la visita, la directora del centre, Reme Gadea, explicava el contingut de les sales del Centre mostrant el museu, el despatx de l’autora amb tots els estris donats per la família com la  taula de treball i màquina d’escriure, entre uns altres; així com un audiovisual introductori de la seua vida i obra. “Els alumnes van mostrar molt interès i van participar llegint alguns poemes gravats als murs de les sales. Tots van estar encantats amb la visita guiada a este meravellós centre”; comenta Espino Jiménez, que desvetlla que els participants van ser obsequiats amb un còmic sobre l’autora i amb un llibre de versos de la mateixa.

Nombrosos alumnes van mostrar el seu agraïment pel bon matí que havien passat.

En paraules d’Aurora Serrat, regidora de Cultura, “el curs ha transcorregut amb total normalitat i les activitats i excursions que s’han anat fent han estat molt formatives i didàctiques”.

Pin It on Pinterest