Select Page

L’inici del curs per als alumnes de Secundària, que ha tingut lloc en el dia de hui, ha estat marcat per la falta del 15% del professorat en els dos instituts alteans. Segons les dades facilitades per l’edil d’Educació, Pepa Perles, qui des de primera hora del matí ha estat pendent de la situació visitant centres, a l’IES Altaia han faltat 7 tutors més la persona que ha de cobrir una baixa. En el cas de l’IES Bellaguarda, el nombre de places que no s’han cobert en el primer dia lectiu ascendix a 10.


En ambdós casos, tant en l’IES Altaia com en el Bellaguarda, esta falta de professorat suposa el 15% de la plantilla, ja que en Altaia la plantilla és de 46 professors i a Bellaguarda de 85. “Una falta important de professorat que respon o a la falta de previsió de la Conselleria o al tipus de gestió que està realitzant, però que en tot cas està causant la desatenció de l’alumnat “, ha matisat la responsable municipal d’Educació.


A més de la situació amb què els IES alteans han donat inici a les seues classes hui, Perles ha confirmat que “continuen existint places sense cobrir als Col·legis de Primària d’Altea, com per exemple el d’Altea la Vella que este mateix matí encara seguia sense tindre cobertes dos places; una per baixa de maternitat i una altra plaça que no s’ha oferit”. 

Pin It on Pinterest