Select Page

Este col·lectiu és el primer que guanya les places en propietat dins del procés de consolidació de llocs de treball que es duu a terme.

Hui al matí, 15 professors i professores del Conservatori Municipal d’Altea han signat el seu contracte com a empleats públics amb plaça en propietat a l’Administració Local. Així ho ha explicat l’edil de Personal, que ha estat present a la presa de possessió d’este personal, adscrit al subgrup A2, que ha hagut de superar el procés de selecció corresponent.

“Amb estos processos d’estabilització duts a terme per l’Ajuntament s’està donant compliment a les instruccions de la Comunitat Europea d’evitar la temporalitat i precarietat a la feina, cosa que redunda no només en l’estabilització laboral sinó en una millora en la prestació dels serveis públics”. Ha detallat el responsable municipal de Personal.

La signatura del contracte i la presa de possessió ha sigut presidida per l’Alcalde en funcions, Jaume Llinares, a qui han acompanyat el Secretari de la Corporació, Ángel Pérez Iñesta; l’edil esmentat de Personal, Rafael Ramón Mompó; l’edil de Cultura i responsable del Conservatori, Aurora Serrat i el Primer Tinent d’Alcalde en funcions, Diego Zaragozí.

Els llocs consolidats corresponen a les especialitats de Percussió, la plaça de la qual l’ostenta José Mª Navarro Forníes; Guitarra, Pedro Martín Hurtado Onteniente; Violoncel, María José Devesa Pérez; Violí, Slava Filipova Slavoda i Ángela Llinares Pérez; Piano, Ana Isabel Simó Tejadillos; Oboè, Pedro Vicente Ripoll Lloret; Clarinet, Daniel Alemany Sellés i Marcos Ivorra Schuler; Flauta, Maria Pilar Rives Serrano; Saxofon, Antonio Barber Llinares; Trompa, Antonio Lanuza Morales; Tombó de Varas, Francisco Perles Ribes; Tuba, Joan Philippe de Trazegnies Cahuas i Trompeta, Juan Tomás Laviós Berenguer.

Després d’este procés d’estabilització que han hagut de passar estos 15 laborals, ara l’àrea de personal continuarà amb altres processos que afecten 56 empleats del consistori. Ha assenyalat l’edil d’àrea, que ha declarat que “s’ha tractat d’un procés en què fa anys que es treballa i que finalment es converteix en realitat”.

D’altra banda, la responsable municipal del Conservatori, Aurora Serrat, ha posat de rellevància “l’important pas que es fa amb esta estabilització de llocs de treball perquè era un dels processos que marcava el conveni que es va signar amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports perquè el Conservatori passe a titularitat pública”.

“Han sigut diversos els passos que s’han hagut de fer fins arribar al moment actual, com la rehabilitació de l’edifici perquè siga accessible, per exemple i queda prendre unes darreres mesures, per a les quals tenim dos anys de termini, perquè el Conservatori siga gestionat al 100% per Conselleria”. Serrat ha apuntat que, no vullc  deixar passar l’oportunitat d’agrair a tot el professorat del Conservatori el seu treball i “sobretot el que s’haja bolcat en que l’alumnat no haja notat cap canvi durant el procés de regularització de les places, ni el canvi de gestor de la instal·lació”.

“La plantilla s’anirà ampliant per part de Conselleria fins a cobrir totes les especialitats d’instrument”, ha conclòs l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest