Select Page

L’artista Domingo Gilmartín oferirà a la Casa de Cultura classes de dibuix per a totes les edats. Així ho ha donat a conéixer el regidor Miquel Zaragoza , qui ha destacat la “sort que tenim de poder comptar amb Gilmartín per a este curs, un pintor que després de tants anys ja ho considerem un alteà i que a més compta amb una experiència i una trajectòria professional reconeguda”.


En este curs es pretén ensenyar les tècniques als nous artistes ja que segons la seua opinió “molts aficionats a l’art no coneixen prou les tècniques del dibuix que són essencials parell llançar-se al món de la pintura, el dibuix és el pas previ i obligatori”.


A més dels aficionats a l’art, en el taller poden participar majors de 25 anys que desitgen matricular-se a la Facultat de Belles Arts.


Els interessats poden apuntar-se acudint a la Casa de Cultura en carrer Pont de Moncau 14 o telefonant al 96-5842853.

Pin It on Pinterest