Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha fet balanç del desenvolupament del cicle de Música a Boqueta Nit, que concloïa dijous passat. L’edil ha xifrat en uns 5.000 els assistents a la quarta edició de l’esdeveniment, la qual cosa suposa una mitjana de 500 espectadors per concert. “Després de quatre edicions amb èxit crec que és un cicle de concerts consolidat i s’ha convertit en referent dels concerts d’estiu en la província d’Alacant”, hi ha assenyalat Zaragoza.


A més de l’èxit de participació, el responsable de Cultura ha destacat la gran qualitat artística dels concertistes i ha afegit, “és un cicle ampli que toca tots els pals de la música amb l’objectiu de satisfer a un nombre més gran de públic i crec que encertem en el format d’estos concerts d’estiu”.


“El lloc en què es desenvolupa, una preciosa plaça -Que estava en desús-, el període estival i l’oferta musical que oferixen els concerts són tres dels requisits que fan de Música a Boqueta Nit tot un èxit”, ha comentat el responsable de la iniciativa. Sobre l’espai en què tenen lloc els concerts, Miquel Saragossa ha avançat que en breu serà remodelat i convertit en un espai més adequat per a fer concerts.


Per a concloure, Zaragoza ha agraït la col·laboració de Casa Mediterrani, així com de diferents àrees municipals com a Palau Altea, Conservatori i Casa de Cultura, “perquè sense ella no haguera sigut possible el desenvolupament de Música a Boqueta Nit”. “També vull agrair l’assistència d’alteans i visitants al cicle perquè són ells, junt amb els músics, els que donen vida cada estiu a esta iniciativa”, ha acabat dient Miquel Zaragoza, regidor de Cultura i Turisme de l’Ajuntament d’Altea.


 


 

Pin It on Pinterest