Select Page

Les inscripcions per a les activitats del Centre Social es materialitzaran durant els dies 1, 2 i 3 de setembre


La regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, ha informat de l’activitat que el pròxim curs tindrà lloc al Centre Social i CEAM. Activitat que comprén el desenvolupament de cursos, tallers, viatges, i festes, entre altres accions. En la presentació, Córcoles hi ha assenyalat la gran acceptació que any rere any tenen els tallers, destacant com els més sol·licitats el de Ioga i Pintura.


En el transcurs de la seua intervenció, la responsable d’àrea ha recordat que els cursos que s’impartixen al Centre Social estan destinats a tot el públic en general, mentres que els del CEAM s’impartixen per a persones majors de 60 anys que no es troben actives laboralment. “Els cursos del CEAM són una miqueta més econòmics que els del Centre Social perquè estos compten amb una subvencions per a majors”, ha puntualitzat l’edil. Córcoles ha indicat que “el preu dels cursos diversa segons distints factors, com, per exemple, el nombre d’hores d’assistència a la setmana, però la mitjana està situada en uns 25€ al mes.


Quant al contingut de l’activitat, la regidora ha explicat que al Centre Social s’han programat cursos de contingut artístic com són el de dansa del ventre, pintura i balls caribenys; cursos d’idiomes com els d’espanyol i anglés i tallers de cultura física com ioga clàssic, ioga Viniyoga, ioga per a embarassades, ioga relaxació, ioga formació de professorat, Tai-chi i Mètode Pilates. Quant a les activitats infantils, s’impartiran cursos d’iniciació a la pintura, teatre i anglés, a més del cine infantil que es projecta cada dissabte a les 12:00h. També entre les activitats del Centre es continua contemplant el videofòrum, que cada dijous a les 21:00h oferix una pel·lícula als amants del cine de forma gratuïta.


La inscripció als tallers del Centre social es durà a terme el dimecres 1 de setembre per a pintura d’adults, anglés d’adults i Tai chi; el dijous dia 2 per als tallers de dansa del ventre, balls llatins, teatre infantil i Pilates i el divendres 3 de setembre per a Ioga, anglés infantil, iniciació a la pintura -infantil i juvenil- i espanyol. L’horari d’inscripció serà de 09:00 a 14h i de 16 a 20:00h.


En el cas de les activitats que tindran lloc al CEAM, estes seran: taller de pintura, de ceràmica, d’emprimació, de Patchwork, de costura i de brodat en tul, en la qual cosa es referix a l’apartat d’artístics. Activitats físiques i relaxació seran el taller de Ioga, el Taller de Tai-chi i el curs de balls caribenys; a més dels tallers d’informàtica, memòria, lectura i conversació. “Per a participar en les activitats del CEAM cal inscriure’s allí mateix en qualsevol moment” ha conclòs Gemma Córcoles qui un curs més ha invitat als alteans a participar en estes activitats. L’any passat van ser més de 250 les persones que van assistir als cursos celebrats al Centre Social.

Pin It on Pinterest