Select Page

El programa presentat per Ensemble Ngetal en el cicle de concerts Música a Boqueta Nit, va oferir en la nit d’ahir obres de música Barroca en una primera part, dedicant la segona a autors espanyols com Turina o Granados. Els quatre tipus de saxòfons (alt, tenor, baríton i soprano) participants interpretaven eixes peces musicals a través de la professionalitat dels 10 components del grup: Jordi Fuster, Joan Saldanya, Luis Baeza, Ignacio Solana, Juan Carlos Sempere, Alejandro Suárez, Antonio Barber, Víctor Arques, Jose Manuel Zaragoza i Pablo León.


El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha destacat l’afluència de públic una setmana més en els concerts de “Música a Boqueta Nit, ja que van ser al voltant de 500 persones que es van desplaçar fins a la Plaça de l’Aigua per a disfrutar d’este cicle de concerts a l’aire lliure. Públic que en diverses ocasions es va posar dret per a ovacionar als intèrprets i que al final es va veure recompensat amb un bis de música variada de cine amb arreglaments de Joan Saldanya.


La present edició del cicle de concerts Música a Boqueta Nit finalitzarà dijous que ve 26 d’agost amb un concert de trompeta i piano a càrrec de Luis González i Pepe Gállego.


En esta ocasió, Luis González (trompeta) proposa un passeig pel repertori més sorprenent d’este instrument que comprén tot tipus d’estils musicals i diferents colors, des del Barroc al Jazz i la música actual.


Este duo format per dos dels millors músics del panorama actual porta oferint concerts per tot el país amb un gran èxit de crítica i públic des de l’any 2002.


 

Pin It on Pinterest