Select Page

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Aurora Serrat, ha engegat una nova edició del Festival de Música Antiga i Barroca. Un cicle musical en què els amants del gènere podran gaudir de 3 concerts destacats a partir del proper dissabte 15 d’octubre.

Com ha explicat Serrat, “en esta ocasió, el Festival de Música Antiga i Barroca el componen tres concerts que es desenvoluparan al Temple Parroquial, el primer i al Mirador de Palau Altea els dos restants.” “Els concerts són oberts i gratuïts, limitats a l’aforament dels espais, i són a càrrec de reconegudes agrupacions com l’Ensemble Óscar Esplá; “Artean Ensemble” i “Somni Duo”. Hi ha afegit la responsable municipal de Cultura.

“Amb els anys, les successives edicions han anat consolidant un cicle musical que desperta l’interès de melòmans de composicions clàssiques que hi han trobat varietat i qualitat. Un any més hem inclòs al festival estes particularitats i esperem que els concerts agraden als participants”; ha comentat Aurora Serrat, que ha convidat alteans, alteanes i residents a la Comarca a gaudir d’esta nova convocatòria del Festival de Música Antiga i Barroca.

Programa

Dissabte 15 d’octubre, a les 19:30h a l’Església Parroquial Verge del Consol, concert a càrrec d’Ensemble Óscar Esplá amb el programa “El Barroc i el seu geni. Les variacions Golberg -J.S. Bach-“.

Diumenge 23 d’octubre, a les 12:00h al Mirador de Palau Altea, “Artean Ensemble” interpretarà “Missa Hispànica”

Diumenge 30 d’octubre, a les 12:00h al Mirador de Palau Altea, “Somni Duo” presentarà “Les veus del Barroc”.

Este Festival de Música Antiga i Barroca compta amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Diputació Provincial d’Alacant.

Més informació a www.alteacultural.com

 

Pin It on Pinterest