Select Page

14, 22 i 27 d’octubre amb estrada lliure i gratuïta.

El proper dissabte 14 d’octubre començarà un nou Festival de Música Antiga i Barroca amb un concert a l’Església Parroquial, a les 19:30h, a càrrec de l’Orquestra Acadèmica d’Altea ”, dirigida per l’alteà Jaume F. Ripoll Martins i titulat “Concert Solistes”. Així ho ha donat a conèixer l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez.

Com ha indicat l’edil, “en la present edició del Festival la novetat és que els concerts tindran lloc en escenaris variats, dies i hores diferents. Així pensem que es facilita als amants de la música antiga el seu gaudi”.

La segona de les cites amb la música, en este cas barroca, serà el diumenge 22 d’octubre a les 12.00h a la Casa de Cultura. Seran Ruth Ivorra, cello i Pamela Pérez, piano, les que protagonitzen el concert “Cello Barroco”.

I el divendres 27 d’octubre a les 20.00h a l’Església de Sant Francesc tindrà lloc la tercera de les propostes d’este Festival. “La Llum del Metall” a càrrec de 2 trompetes, 2 fliscorns, una corneta i un piano.

Pepa Victoria Pérez, responsable municipal de Cultura, anima la participació i recorda que es tracta de concerts amb estrada gratuïta limitada a l’aforament dels escenaris que els acullen.

Més informació a www.alteacultural.com

Pin It on Pinterest