Select Page

La regidoria de Comerç i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, AFIC, junt amb el Mercat Municipal i Mercaltea, han organitzat una campanya per al mes d’agost amb la finalitat de promocionar la venda dels seus productes.


Des de la regidoria, Miquel Zaragoza, ha anunciat l’inici d’esta iniciativa que “es du a terme per segona vegada i després de l’èxit obtingut en la primera edició l’any passat. En esta ocasió, l’eslògan de la campanya és “Un ventall de productes per un estiu més fresc””.Així mateix, Zaragoza, indica que la finalitat primera d’esta campanya és incentivar les vendes en els dos mercats municipals d’Altea.


La campanya consistix en diversos pòster “que s’han distribuït -comenta el regidor- en els mercats i uns ventalls de paper que repartiran els comerciants als seus clients. A més del repartiment de ventalls des de l’Oficina de Turisme s’entregaran uns davantals de cuina presentant el tiquet de compra sempre que eixe gasto s’haja efectuat a partir del 16 d’agost i fins que s’esgoten les existències”.

Pin It on Pinterest