Select Page

El regidor de Comerç, Jose Maria Borja, recorda que a partir del 2 de gener el mercat dels dimarts de la fruita i verdura tindrà nova ubicació al costat del mercat ambulant de la roba. Tots dos mercats ambulants, el de la roba i el de la fruita i la verdura estaran situats a l’aparcament públic de Garganes.

“Amb esta reunificació dels dos mercats ambulants es crearà un sol espai on es concentre tota l’activitat de venda no sedentària d’Altea”; explica Borja, que afegeix que, “amb la reunificació es pretén que hi haja una sinergia entre els dos mercats i la ciutadania tinga en un únic lloc totes les opcions de compra juntes”.

A més, com ha assenyalat el responsable municipal de Comerç, amb la reunificació s’optimitzen els recursos com ara el de la neteja, abaratint així costos; es permet la circulació per l’Avda. La Nucía, millorant així el trànsit rodat per la zona els dimarts i es deixen lliures els aparcaments del carrer.

Quant a la ubicació concreta del mercat de la fruita i verdura, es podrà veurer des de l’entrada al recinte i a continuació es trobarà el de la roba, ocupant l’espai restant.

“Creiem que esta és una bona iniciativa per reactivar el mercat ambulant i que els usuaris no s’hagen de desplaçar d’un lloc a l’altre per visitar els dos mercats ambulants com passava fins ara”. Amb estes paraules, Jose Maria Borja conclou el recordatori d’esta unificació dels dos mercats ambulants dels dimarts a Altea.

Pin It on Pinterest