Select Page

La regidoria d’Hisenda i la regidoria Benestar Social convoca les subvencions per a persones majors referent a les taxes per arreplega de fem i tractament i eliminació de residus sòlids urbans.
La regidora Gemma Córcoles ha explicat els requisits són: “ser major de 65 anys, o complir-los enguany; ser propietari o inquilí de l’immoble; la vivenda haurà d’estar ocupada pel sol·licitant o els seus dependents; estar empadronat a Altea; i tindre renda familiar inferior a 20.305 euros”
El termini per a presentar la instància serà fins a l’1 d’Octubre, per a qualsevol dubte o aclariment se li atendrà en l’Ajuntament d’Altea, en els departaments de Renda i Benestar Social.
Córcoles ha afegit “des de l’equip de govern PSOE estem al costat de les persones majors recolzant-los i ajudant-los en totes aquelles situacions que ho precisen, esta és una actuació més que reflexa el treball que estem duent a terme”


Pin It on Pinterest