Select Page

Santiago Ronda, Gemma Córcoles i Patricia Mora assumixen les regidories que fins al moment regia l’edil de CIPAL Carolina Punset, darrere d’esta abandonar l’Equip de Govern com a conseqüència de l’últim acord plenari pres per PP, CIPAL i l’edil no adscrita Paca Sevila. L’edil de Medi Ambient i Infraestructures serà també, des d’este moment, el responsable d’Agricultura. La regidora de Benestar Social s’ocuparà de l’àrea de Sanitat i Patricia Mora, atendrà els compromisos de Participació Ciutadana i Residents Estrangers, a més de Seguretat Ciutadana i Atenció al Ciutadà que ja ostentava.


“Amb esta remodelació de les competències municipals l’Equip de Govern assumim aquelles àrees que ostentava CIPAL i en les que el seu Portaveu ha cessat de forma consensuada amb el PSOE i amb total normalitat democràtica. Com es pot veure, el repartiment de les mateixes està basat en la relació existent entre les àrees que ja teníem assumides des de principi de legislatura i les noves”, han coincidit a assenyalar els tres edils del PSOE.
 

Pin It on Pinterest