Select Page

El mes de setembre ha acabat amb una alta ocupació hotelera en la localitat d’Altea. Segons les dades registrades en els diferents establiments de la vila blanca, han estat complets en un 78%. El turisme nacional continua sent el preferent en la localitat.

“Un 78% és una gran xifra per a un mes com és setembre. Una mostra que l’aposta de la Regidoria de Turisme de desestacionalitzar el turisme es tradueix en resultats. Com en mesos anteriors el turista nacional i l’europeu són els predominants, i per tant, cap a qui continuarem destinant les nostres campanyes. Com l’última posada en marxa a les oficines de Correus de deu ciutats del nostre país”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

La Regidoria de Turisme ha registrat, entre el punt d’informació turística de la plaça de l’església i la Tourist Info 2.141 persones ateses, el doble que en el mateix període del passat any, quan van ser 1.099. Com en altres ocasions, la informació local i comarcal, la cultura, les festes i la gastronomia són les principals consultes.

Pel que fa a la procedència dels visitants que acudeixen a aquests punts informatius la majoria són de procedència nacional, principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia i País Basc. El visitant internacional prové principalment del Regne Unit, França i Holanda.

 

Visites guiades octubre

La Regidoria de Turisme ha organitzat noves visites guiades gratuïtes per al mes d’octubre. La primera serà el 16 a les 11 hores i transcorrerà per Altea la Vella. L’eixida serà de l’aparcament al costat del va riu Algar.

El diumenge dia 30 d’octubre s’ha programat una Ruta Cultural des de la plaça del Convent. En ella es visitarà l’exposició de Ximo Vaello ‘Poètiques de la llum’ a la Sala d’Exposicions Toni el Fuster i es finalitzarà a Palau Altea per a assistir al concert del cicle ‘Música Barroca’ a les 12 hores. L’eixida serà a les 10.30 hores.

Les reserves es poden realitzar en la Tourist info, per telèfon (965 84 41 14) o per correu electrònic (touristinfo@altea.es).

Pin It on Pinterest