Select Page

En el matí d’ahir, Andrés Ripoll presidia l’anunci de celebració de la denovena edició de Firaltea, dut a terme en la seu de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea pel president de l’entitat organitzadora, José Davó i el regidor de Comerç, Miquel Zaragoza. En el transcurs de la seua intervenció, l’alcalde va mostrar satisfacció per estar presentant una edició més de Firaltea i va agrair l’esforç d’AEPA i el treball del Grup Line: “El meu agraïment a AEPA que manté el baluard de la fira i a Line per les innovacions que any rere any aporta”.


Com va explicar el president d’AEPA, la Fira tindrà lloc del 9 al 12 d’octubre al Palau d’Esports Vila d’Altea. L’entrada serà lliure per a tots aquells que desitgen assistir a l’esdeveniment. Des de l’organització, AEPA i el Grup Line, encarregat de la materialització de la Fira, s’espera doblar el nombre d’expositors respecte a l’any passat. Edició en què van ser 74 les empreses i comerços que van estar presents.


Des de la regidoria de Comerç, Miquel Zaragoza ha mostrat una any més la seua disposició a “abonar una fira que després de 19 anys ja s’ha consolidat com una fira comarcal de productes i servicis” i va desitjar èxit a la present edició.


Saragossa va desvelar que són 18.000€ l’aportació econòmica que l’Ajuntament fa a la XIX Firaltea. Al que José Davó va afegir:”A més de la prestació d’infraestructures i servicis. El que ens permet oferir els expositors a un preu prou reduït”. Moment que Davó també va aprofitar per a agrair al consistori el suport a la convocatòria.


Finalment va ser el responsable del Grup Line, Javier Maroto qui va desvelar els detalls de la Fira. “Un 60% dels participants de l’any passat han confirmat la seua assistència i creiem que podrem multiplicar per dos el nombre d’expositors”, assenyalava Maroto.


Quant a les activitats complementàries a la Fira, seran música, ball, animació , jocs infantils, tast de vins, concurs de tapes, entre altres les organitzades.


Respecte a les novetats, es durà a terme una “xicoteta fira de tapes locals” i “també hi haurà representació dels municipis de la comarca”, ha apuntat el responsable de Line.


Finalment, l’alcalde clausurava la presentació invitant a alteans i gent de la comarca a visitar Firaltea 2010.


 

Pin It on Pinterest