Select Page

L’alcalde, Andrés Ripoll ha eixit a l’encontre de les declaracions del Grup Municipal Popular en les que sol·licitaven la convocatòria de la Comissió de Seguiment del projecte de Regeneració del Front Litoral. Segons ha explicat l’alcalde, “tots els grups aconseguim l’acord de formar una Comissió de Seguiment per a quan haguera que prendre alguna decisió, fer-ho entre tots els grups. Però en este cas l’única novetat i molt bona és que s’ha obtingut la Declaració d’Impacte Ambiental que ha sigut publicada en el BOE, a la qual hem tingut accés des de l’Equip de Govern i també des de l’Oposició. No hi ha cap informació nova. Quan calga prendre alguna decisió o discutir alguna cosa es convocarà la Comissió de Seguiment”.


“Com ja vaig comunicar, el que toca ara és desplaçar-nos a Madrid a veure que passava amb la licitació del projecte, perquè esta eixia amb unes modificacions que també estaven publicades en el BOE, amb la qual cosa ha tingut accés tot el món pel que no hi ha cap notícia nova que podem discutir”, ha afegit l’alcalde.


Andrés Ripoll ha insistit en el fet que “quan hàgem de prendre algun tipus d’acord efectivament es convocarà la Comissió de Seguiment i en este cas l’únic que hi ha hagut és la publicació de l’Impacte Ambiental que és el tema que ens tenia paralitzat el projecte. En eixa declaració estan tots els considerendos implícitament explicats. Tant el PP com els regidors d’Equip de Govern hem tingut accés a la mateixa informació que és el que publica”.

Pin It on Pinterest