Select Page

Onze municipis de la Marina Baixa -Confrides, Benimantell, Guadalest, l´Alfàs del Pi, Benidorm, Altea, Callosa d’en Sarrià, Polop, Sella, La Vila Joiosa i La Nucia- han realitzat una campanya pionera sobre la Conciliació de la vida Familiar i Laboral, amb el lema: “A casa i en el treball. Compartim”. Campanya que va ser presentada en el dia d’ahir al Centre Juvenil de La Nucia per Celia Ortega Ruiz, directora General de la Dona de la Generalitat Valenciana, Mª Asunción Prieto Candela, diputada de la Dona de la Diputació d’Alacant i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia.En l’acte també han estat presents Cristina Escoda, regidora de la Dona de Benidorm, Gemma Córcoles, regidora de la Dona d’Altea, Genoveva Tent, regidora de la Dona de l’Alfàs del Pi, María Dolores Saragossa alcaldessa de Polop, Natalia Hernández, alcaldessa de Sella, Isabel Lloret regidora de la dona de la Vila Joiosa, Carmen Solbes, regidora de la Dona de Benimantell, Mª Carmen Solbes, tinent alcalde de Guadalest, Irma Vaig seguir, tècnica de la Dona de l’Ajuntament de Callosa d’en Sàrria i Noelia Cerezuela, regidora de la Dona de la Nucia.


Esta campanya es difondrà per les 11 poblacions de la Marina Baixa amb xarrades de conciliació en cada una de les poblacions. Com a suport de la campanya s’han editat uns para-sols amb el lema “A casa i en el treball. Compartim” amb tres dibuixos representativa sobre la coresponsabilitat dels dos sexes en les tasques domèstiques i vida familiar.


Calendari xarrades
El calendari de les xarrades serà el següent el 29 de juny a Confrides (10 hores), Benimantell (11 hores), Guadalest (12 hores) i l’Alfàs del Pi (19 hores).


El 30 de juny a Benidorm (12 hores), Altea (18 hores) i Callosa d’en Sàrria (20 hores).


L’1 de juliol les xarrades a Polop (10 hores), a La Nucia (12 hores), a Sella (18 hores) i a la Vila Joiosa (20 hores).


Les xarrades estan obertes a tots els públics en especial a dones i hòmens, ja que és una campanya de conciliació, perquè s’impliquen. En cada xarrada es repartiran els para-sols de la campanya.

Pin It on Pinterest