Select Page

L’interés per les actuacions agrícoles d’Altea va en augment
Un grup de 52 persones, entre ells adjudicataris dels horts ecològics municipals i ecologistes de Novelda, han fet una visita a alguns dels projectes agrícoles d’Altea a més d’una visita cultural pel nucli antic. El “efecte contagi” dels projectes agrícoles desenvolupats a Altea ha propiciat que Novelda i altres pobles de la comarca acaben d’inaugurar els seus propis Horts Urbans.


 A més, s’han mostrat interessats en el projecte que la regidoria, junt amb la Fundació Biodiversitat i la Cooperativa Agrícola desenvolupa per al Control Biològic de Plagues. Tant és així que, abans de visitar els horts, van escoltar una xarrada sobre la utilització de fauna auxiliar per a controlar les plagues.. Després van participar activament en una solta d’insectes predadors amb l’ajuda de membres de la cooperativa Agrícola d’Altea que està totalment implicada en el projecte i sense el treball i grau d’implicació del qual no es podria haver dut a terme este ambiciós projecte.


El Regidor de Novelda, Francisco J. Martínez García es va interessar per la forma de gestió i organització dels horts d’Altea i va felicitar la nostra regidor d’agricultura, Carolina Punset, pel seu treball i entusiasme en els horts i per aconseguir una agricultura professional lliure de químics.


 

Pin It on Pinterest