Select Page

Andrés Ripoll: l’actuació “millora la imatge de la plaça del mercat ambulant on es realitzen multitud d’actes socials”


L’alcalde, Andrés Ripoll, acompanyat per l’edil d’Educació, Pepa Perlés, i part de l’equip de Govern PSOE-CIPAL ha anunciat que ja han finalitzat les obres de creació del nou mur de contenció del col·legi Garganes que ha executat l’empresa, Aliblanca. L’actuació ha permés embellir la zona del pàrquing del mercat ambulant i dotar al centre escolar d’un nou accés que permetrà descongestionar el trànsit durant el període lectiu.
En paraules de l’alcalde, “és una satisfacció veure que les obres han finalitzat dotant a la zona d’una imatge positiva i de qualitat”. El primer edil ha recordat que es tracta d’un projecte finançat pel Pla PIP (Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva) que s’ha dotat amb un pressupost de 189.603 euros i que s’ha realitzat gràcies a la gestió de l’actual equip de Govern. “Estem aconseguint obres molt necessàries per al municipi que aconseguixen millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha apuntat el primer edil.
Ripoll ha remarcat que “hem aconseguit instal·lar un mur que arregla la plaça del mercat ambulant i que donarà prestigi a este lloc on es realitzen multitud d’esdeveniments com a concerts o el sopar de l’associació de Moros i Cristians Sant Blai”, entre altres. Així mateix, ha lloat el treball desenvolupat per l’empresa adjudicatària que ha dotat a l’obra “amb bons acabats”.
“Amb el Pla E i amb el Pla PIP aconseguim finançament extern per a millorar el nostre municipi i hem seleccionat els projectes més interessants per a condicionar Altea i per a aconseguir el benestar de tots els ciutadans com es comprova amb esta obra”, ha destacat el primer edil. A més, ha anunciat que també pretén “millorar la zona de la via del Trenet quan es facen les obres del TRAM amb la qual cosa arreglarem les vies i aconseguirem un entorn encara millor i d’acord amb la categoria que té el nostre poble”.
Per la seua banda, l’edil d’Educació ha desvelat que el mur “era una reivindicació de la comunitat escolar que ja és una realitat”. “Ara els alumnes podran utilitzar el nou accés per a entrar al col·legi i inclús com a via d’eixida per a les seues excursions aconseguint descongestionar el trànsit”, ha explicat Perlés. La regidora socialista també ha incidit que es demostra que des de l’equip de Govern “apostem molt fort per l’educació” i ha recordat les distintes obres que s’han executat en el col·legi Garganes com “la rampa per a minusvàlids”. A més, ha anunciat que la setmana que ve “s’iniciaran els treballs per a crear noves neteges i un magatzem en el centre que també són necessaris”.
Finalment, Perles ha agraït la implicació de l’àrea d’Urbanisme i de l’empresa adjudicatària que “ha finalitzat el projecte en els terminis previstos”.

Pin It on Pinterest