Select Page

El responsable de l’Àrea de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, ha presentat una nova edició dels tradicionals Cursets Esportius d´Estiu que enguany complixen la seua 23 edició que coincidix amb les 23 modalitats esportives que s’oferixen als xiquets i jóvens des dels 4 als 18 anys. L’oferta inclou nombrosos esports, individuals i col·lectius, sent els més demandats aquells propis de l’estiu com els cursets de natació, amb quatre grups de 20 xiquets per torn, compatibilitzant la disponibilitat d’horaris en la Piscina Municipal.


A més dels cursets d’iniciació i perfeccionament en natació, hi ha un curset de Waterpolo, un altre de Salvament i finalment, Natació Sincronitzada. També destaquen els esports nàutics, entre ells: Iniciació a la Vela, Rem de Banc Fix o Caiac. El Futbol continua sent un dels esports amb més participants, en els Cursets per a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys, amb Futbol 7 en quatre grups dividits segons edat.
Enguany, a més de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, els xiquets de 7 a 11 anys jugaran en el Complex Esportiu d’Altea la Vella. Altres modalitats esportives són el Básquet, Handbol, Futbol-sala, golf, Tenis, Ciclisme, Gimnàstica Rítmica, Pilota Valenciana, Atletisme, Voleibol platja, Billar, Taekwondo, Batuka Infantil, Hípica i El Curs d’Iniciació a l’Esport per a xiquets de 4 a 7 anys.


El període d’inscripció és del 21 al 25 de juny, i es pot formalitzar en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en l’Oficina d’Altea la Vella i en l’Oficina de Turisme del passeig de Sant Pere. El calendari d’inscripcions, segons els cursos que tenen limitació de places és el següent: Dia 21 de juny: Tenis, Pilota, golf i waterpolo. 22 de juny: Vela, rem i caiac. 23 de juny: Natació, natació sincronitzada i salvament. 24 de juny: Gimnàstica Rítmica i Batuka infantil. 25 de juny: Iniciació a l’esport, billar, taekwondo i hípica. Eloy Hidalgo ha ressaltat dels Cursets que “oferixen un catàleg molt ampli d’activitats”, que cada any s’ha anat incrementant segons les demandes. Per un altre costat ha destacat el nivell de qualitat dels cursets, que tots ells tenen monitors professionals.


Finalment, l’edil d’Esports ha destacat la versatilitat dels cursos ja que un xiquet pot practicar a l’estiu diversos esports al mateix temps. L’objectiu fonamental és que “els xiquets s’ho passen bé i que els pares a l’estiu puguen deixar els seus fills amb total confiança en mans de professionals”, tot això fa dels Cursets Esportius d`Estiu “una de les millors ofertes d’estiu de la Marina Baixa”, sent la mitjana de participació dels últims anys d’uns 1.500 xiquets. Els Cursets que es van iniciar el 5 de juny es prolongaran fins al 27 d’agost. La Festa de Clausura, amb entrega de medalles, serà el 27 d’agost al Palau dels Esports.


 Nota: fullet amb tota la informació en el fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest