Select Page

La jornada tindrà lloc el 19 de juny a partir de les 18 hores amb activitats per a totes les edats


La regidoria de Joventut i Esports ha organitzat la tercera edició de la Festa de l’Esport que tindrà lloc en la Ciutat Esportiva el dissabte dia 19 de juny a partir de les 18 hores. Per al regidor de l’àrea, Eloy Hidalgo, l’objectiu és “premiar el treball i l’esforç que realitzen els entrenadors, els esportistes i els seus familiars finalitzant la temporada esportiva 2009-2010 amb esta jornada de convivència que ja ha sigut un èxit en edicions anteriors amb més d’1.000 participants”.


Dins de les novetats d’enguany, l’edil ha recordat que en les dos edicions anteriors se celebrava els diumenges al matí i es dirigia al públic més infantil mentres que ara “tindrà lloc el dissabte a la vesprada per a evitar la calor i hauran activitats per a totes les edats”. Hidalgo també ha insistit en el fet que s’ha triat la dita data perquè “no hi ha programat cap acte en el programa oficial de festes”.
La jornada ludicoesportiva s’inaugurarà amb l’actuació de les integrants del grup de Batuka després de la qual cosa “es disfrutarà de multitud d’activitats en les instal·lacions esportives municipals”, ha remarcat el regidor.
A més, una altra iniciativa nova serà el I Torneig de Veterans Vila d’Altea que s’iniciarà a les 18.30 hores en el camp de gespa artificial i que enfrontarà a la UD Altea amb l’equip toledà de Vila del senyor Fabrique.
També s’ha programat en el camp de gespa artificial distints jocs d’aigua i una “espectacular Gymkhana amb 14 proves on els inscrits participaran en la busca d’un tresor”, ha detallat Hidalgo.
Al Palau dels Esports Costa Blanca s’ha organitzat una competició de bàsquet 3×3 i una de minihandbol 4×4 mentres que al pavelló Garganes a partir de les 18.45 hores s’iniciarà un curs de defensa personal per a “saber reaccionar davant de situacions en què estiga en risc la teua integritat física”, hi ha assenyalat l’edil. A continuació, es disfrutarà de quatre sessions de Cicle Indoor a partir de les 19.30 hores i en l’esplanada s’instal·larà un rocòdrom i una tirolina.
A les 21 hores començarà l’entrega de plaques i trofeus on “cada club premiarà la persona que ells trien i amb el tema que designen per a reconéixer el seu treball o projecció”, ha detallat el regidor d’Esports.
Quan finalitzen totes les activitats, es disfrutarà d’una picaeta per a tots els assistents i una disc-mòbil.

Pin It on Pinterest