Select Page

Alcalde i regidora d’Educació visiten les obres de construcció de la pista


El pròxim curs escolar els alumnes del CP Altea la Vella podran disfrutar de les noves instal·lacions esportives l’execució de la qual acaba d’iniciar-se; així ho han donat a conéixer l’edil d’Educació, Pepa Perlés i l’alcalde, Andrés Ripoll, durant la visita girada a les obres acompanyats per la directora del centre Nieves Carbonell i alguns dels edils de l’Equip de Govern, a més del representant de l’alcalde a Altea la Vella, Vicente Ripoll i el responsable de l’empresa adjudicatària “Sense Complicassions”.


En el transcurs de la visita, Perlés ha desvelat que el pròxim mes d’octubre el CP Altea la Vella complirà 20 anys i per a la celebració de l’aniversari està prevista la inauguració de la pista poliesportiva.
“Esta pista és una reivindicació del col·legi, que feia més de 12 anys que estava sol·licitant un espai perquè els xiquets puguen fer esport i un altre tipus d’activitats, perquè l’espai existent era molt reduït”, ha recordat la responsable municipal d’Educació. Perlés ha explicat que per a l’execució de la pista ha sigut necessari primer adquirir el terreny en què va ubicada. Una compra que s’ha materialitzat este mateix any.
A més, l’edil socialista s’ha referit a altres millores executades en l’esmentat centre en el que va de legislatura; “des que governa este Equip ha sigut molta la preocupació que hem posat en els nostres xiquets i hem fet diverses coses. A Altea la Vella comencem executant una rampa per a minusvàlids, es van pintar les aules d’infantil, es va fer una porta corredissa de fusta per a separar dos aules; es va arreglar part de la instal·lació elèctrica del pati; es va adquirir l’aula prefabricada per al material esportiu; s’ha construït la sala multiusos; s’han adquirit els terrenys i ara s’està construint la pista”.


“Totes les promeses que l’Equip Socialista va fer al Col·legi d’Altea la Vella les hem complit i estem segurs que els xiquets disfrutaran d’estes noves instal·lacions que és el que pretenem”, ha conclòs Pepa Perlés.
Per la seua banda, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per l’inici de les obres i ha indicat que “el CP Altea la Vella tenia unes deficiències que hem anat arreglant i ara amb esta obra de les pistes el col·legi queda dotat amb tots els servicis que es requerixen per a un col·legi d’una línia com és el d’Altea la Vella”. “Haver aconseguit tot açò en una legislatura és una satisfacció gran, tenint en compte que en el tema d’Educació té les competències la Conselleria. Encara així, nosaltres hem tractat de dur a terme millores importants a través del primer Pla E, del Pla PIP i del segon Pla E, com és la construcció d’esta pista a càrrec d’este últim Pla”, ha detallat l’alcalde.


Segons les dades aportades pel primer edil alteà, el cost de la pista multiusos ascendix a 150.000€.


 

Pin It on Pinterest