Select Page


Des de ja mateix i fins que s’ocupen les 45 places de què disposa la iniciativa, es podrà dur a terme la inscripció per a assistir al Campament d’anglés Santa Bárbara 2010. Una activitat d’estiu organitzada per l’àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea que tindrà lloc del 14 al 24 de juliol. El campament està destinat a xiquets d’entre 8 i 14 anys i el preu per plaça és de 250€; així ho han donat a conéixer el Regidor d’Àrea, Eloy Hidalgo, i el Coordinador del campament, Adrián Cortell.


“És un esdeveniment esperat que els pares i mare ve demandant, per la qual cosa recomane que els interessats a assistir facen la inscripció com més prompte millor”, hi ha assenyalat Hidalgo; qui ha afegit, “la inscripció no es materialitza fins que s’entrega el rebut de l’ingrés per a evitar que es queden places buides”.


Eloy Hidalgo ha recordat que el Campament oferix formació en anglés als assistents, activitats d’oci, allotjament i pensió completa a càrrec tot això de personal especialitzat.


Segons les dades aportades pel Coordinador de l’activitat, Adrián Cortell, 5 seran els monitors que atenguen el Campament, a més d’ell mateix. Cortell ha agraït a l’Ajuntament la confiança depositada en la seua persona per a continuar coordinant l’activitat i ha explicat que “pels matins d’impartix anglés lúdic. A la vesprada fem jocs i a la nit, els monitors ens transformem en distints personatges per a celebrar la vetlada”.


Finalment Cortell ha recordat que “igual que en anys anteriors, es realitzarà l’excursió a les Fonts de l’Algar i Guadalest”.


Les inscripcions hauran de materialitzar-se en les oficines de Joventut i Esports i en les admissions es respectarà l’orde de pagament. Quants als fulls d’inscripció, estes es podran arreplegar en qualsevol de les extensions administratives de l’Ajuntament -Av/ La Nucia o Altea la Vella- i també en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.


Per a més informació telefoneu al 965 84 13 34 o en atjuventud@cv.Gva.es. L’horari d’atenció al públic de les oficines administratives de l’àrea de Joventut i Esports és de dilluns a divendres de 09:00 a 14h.


 

Pin It on Pinterest