Select Page

La Regidoria de Tercera Edat Altea conjuntament amb la regidoria de Sax han organitzat una activitat dirigida a tot el públic i en concret a les persones majors d’Altea. Es durà a terme al Centre Social d’Altea el dia 4 de juny a les 20’00h i la seua entrada és gratuïta.


L’activitat consistirà en un Espectacle de Varietats que ha organitzat la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats de Sax que porta com a nom “Les Indecises”. “Este espectacle -Comenta la regidora Gemma Córcoles- consistirà en cançons d’antany en les que sorprén les seues coreografies i posada en escena ja que els mateixos participants les han estat elaborant durant un temps. A més, tant el vestuari com l’escenari ha sigut confeccionat també per ells mateixos”. Córcoles ha continuat indicant que “amb esta activitat es pretén que les persones majors del municipi troben un espai distés i pròxim, ajudant-los a desconnectar d’aquelles preocupacions que puguen tindre. Serà un espectacle a través del qual s’intentarà traure somriures i carcallades de totes les persones que assistisquen”.

Pin It on Pinterest