Select Page

Miquel Zaragoza inaugura l’exposició que romandrà en la Biblioteca Municipal fins al 18 de juny


Ahir es va inaugurar l’exposició “Bolívia: anada i tornada. Viatge pels escenaris de la immigració” del fotoperiodista, Manuel Molines, a la Biblioteca Municipal d’Altea a les 19 hores. La mostra compta amb 40 fotografies sobre la realitat social de la immigració boliviana que romandrà a Altea fins al pròxim dia 18 de juny. Durant l’acte va estar present l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza, i el coordinador de projectes de la Fundació Urumanta en Cochabamba, Grover Quiroga, mentres que l’alcalde, Andrés Ripoll, ha volgut traslladar-se hui fins a l’espai municipal per a conéixer, de primera mà, la mostra fotogràfica que promou la ONG Musol. La iniciativa a més de comptar amb el suport de l’Ajuntament alteà també hi ha sigut abonada per la Generalitat Valenciana dins del projecte “sensibilització al desenvolupament de les Administracions Públiques”.
Per a Zaragoza, l’exposició permet conéixer “les experiències de la població immigrant boliviana a la Comunitat Valenciana i la realitat del seu país d’origen” gràcies a la selecció d’imatges realitzades en Cochabamba. Així mateix, el regidor ha afirmat que des de l’equip de Govern “apostem per este tipus d’exposicions a la Biblioteca perquè tots els usuaris puguen conéixer la realitat dels països més desfavorits” i ha recordat altres exposicions ja realitzades pel consistori sobre Palestina, Índia o Senegal. “Agraïm -continua Zaragoza- a la ONG Musol i a Núria Tendeiro que hagen comptat amb Altea per a esta magnífica activitat i animem a la ciutadania a què acudisca a la Biblioteca per a conéixer la realitat de la immigració boliviana”.
Durant la inauguració també es va projectar un documental sobre Bolívia de Benito Pallers, guanyador del premi World Press Photo en 2006.


 

Pin It on Pinterest