Select Page

Andrés Ripoll: “esta és una mostra més del tipus d’oposició que fa el PP per a entorpir la gestió de l’Equip de Govern”


L’alcalde, Andrés Ripoll i l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda, han fet pública la sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu Número u d’Alacant contra l’Acord Plenari de l’Ajuntament d’Altea de 13 de març del 2008, pel que s’aprovava l’expedient de contractació de la gestió directa del servici d’abastiment d’aigua i clavegueram, el recurs de la qual va ser interposat per l’edil popular Juan Domingo Berenguer en nom del seu Grup Municipal. Resolució que considera inadmissible el recurs per falta de legitimació del recurrent.


En la sentència s’indica textualment, “atés que en data 28 d’agost del 2008, pel Ple de l’Ajuntament d’Altea es va posar fi al procediment de contractació adjudicant la concessió a la UTE proposta pel grup polític a què pertany el hui recurrent, trobant-se este present en el dit Ple i votant a favor de la referida adjudicació, no pot el demandant mantindre la pretensió d’anul·lació d’un acte que constituïx l’antecedent necessari d’un altre posterior en la producció de la qual ha participat amb el seu vot favorable, havent de ser estimada la falta de legitimació del recurrent”.


“El que ve a dir la sentència és el Sr. Berenguer no està legitimat per a sol·licitar que s’anul·len les bases de contractació després d’haver participat en la Mesa de Negociació i haver votat a favor de l’adjudicació a una empresa que no era la proposta pels tècnics i que a més tenia el preu de l’aigua més car”, ha declarat l’alcalde. Per a Andrés Ripoll, la presentació d’este recurs contenciós administratiu “és una mostra més de la labor d’oposició que fa el Partit Popular per a simplement entorpir la labor de gestió de l’Equip de Govern”.


El primer edil alteà ha subratllat que “este és el mode de procedir del PP, tal és el cas que com recordàreu, també va presentar un contenciós en contra de l’adjudicació de l’Auditoria que va perdre i ha presentat un altre en contra del Ple de desembre per haver-se realitzat el dia 17 i no una setmana després”. Al que Santiago ronda ha afegit, “el que estan fent és judicialitzant la vida política i açò porta gastos a les arques municipals. Al final les costes les paguen els contribuents”.


Per a l’alcalde, “no entenc com un grup municipal que té dos advocats i un Portaveu encomana al Sr. Berenguer la firma dels recursos. Em pareix que s’estan aprofitant d’ell, posant-lo davant perquè li partisquen la cara”.


Finalment, Ripoll ha instat al Grup Municipal Popular a “presentar totes les mocions consideren oportunes que proposant alternatives si tant es preocupen pel poble d’Altea, perquè amb els contenciosos l’única cosa que volen fer és retardar la gestió d’este Equip de govern i fer la sensació d’inactivitat. Una cosa que no aconseguiran perquè s’han fet, s’estan fent i es faran una quantitat d’obres increïbles per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

Pin It on Pinterest