Select Page

Des de dissabte passat, Caixaltea coneix als que seran els nous sis integrants del seu Consell rector. El resultat de les eleccions ha triat com nous consellers a José Miguel Cortés, Sebastián Pérez, Silvia Pérez, Javi Serrat, Antonio Ripoll i Batiste Ferrer els nous consellers de l’entitat rural. A més, l’Assemblea General de socis aprovava que Caixaltea entre a formar part del Grup Cooperatiu de Caixes Rurals del Mediterrani.


Resultat del que es preveu que José Miguel Cortés Asencio serà el nou president de Caixaltea, si se seguix la línia d’anomenar president al conseller que nombre més gran de vots ha obtingut; com habitualment succeïx.
Quant a les candidatures presentades, ha sigut la del Partit Popular la que major suport ha obtingut dels socis de l’entitat, ja que els seus quatre candidats han aconseguit entrar a formar part del Consell. També la candidatura del PSOE ha comptat amb la inclusió de Batiste Ferrer i respecte a la candidatura independent d’Antonio Ripoll, és la primera vegada que forma part del Consell rector un candidat no abonat per cap agrupació política majoritària en el municipi.
Nombre de vots obtinguts pels distints candidats: José Miguel Cortés, 1972; Sebastián Pérez, 1852; Silvia Pérez, 1741; Javi Serrat, 1731; Antonio Ripoll, 1210; Batiste Ferrer, 967; Patricia Mora 955; Melany Jorro 923 i Elena Asencio, 747 vots.
Però el més decisiu per al futur de l’entitat rural, no és el resultat electoral per a conformar el nou Consell rector, sinó la important decisió dels socis d’integrar a l’entitat en el grup de Caixes Rurals del Mediterrani. Grup a què Caixaltea aporta una xarxa de 17 oficines, un equip humà de 100 persones i uns actius totals mitjans de 266 milions d’euros.
Jaime Sellés, president de l’entitat des de fa 8 anys i fins que assumisca les seues funcions el nou Consell rector, assenyalava la importància de la decisió i declarava: “en els pròxims anys és previsible que es produïsca una reducció en el nombre de caixes i del negoci de les mimes i a la Comunitat Valenciana es concentra el 50% de les caixes rurals d’Espanya. Cada caixa valenciana està molt centrada en les necessitats dels clients i socis del seu municipi i de la seua comarca, per la qual cosa no se solapen, per això ara és el moment d’aprofitar l’oportunitat de la forta fidelitat presència per a crear el grup Caixes Rurals del Mediterrani”.

Pin It on Pinterest