Select Page

Una delegació alteana participa en l’Assemblea General del Douzelage que s’està celebrant en la República Txeca, des d’ahir 29 d’abril al pròxim diumenge 2 maig. Concretament, fins a Susice s’han desplaçat la regidora d’Agermanaments, Pepa Perlés, l’edil de Joventut, Eloy Hidalgo, el regidor del Bloc, Baltasar Ripoll, l’edil popular, Anabel Zaragoza, i la tècnic de Cultura, Mª Ángeles Berenguer.
El Douzelage és una institució dependent de la Unió Europea integrada per un municipi de cada un dels països que formen la UE i en el cas d’Espanya, Altea és la localitat que la representa. En la Trobada general, en el que participen els 22 municipis agermanats, es duen a terme sessions de treball sobre distinta temàtica, es presenten projectes, suggeriments, etc, a més d’acollir una trobada paral·lela sobre Educació.
Com ha explicat Pepa Perles, “hui hem participat en una conferència on un representant de la Unió Europea ha aprofundit en el tema de la crisi i com eixir d’ella. Es tracta d’un tema molt interessant ja que ens afecta tots els països”. A més, la regidora ha remarcat que Baltasar Ripoll ha oferit una xarrada en la trobada sobre educació, en el que hi ha detallat les activitats extraescolars que els alumnes realitzen a Altea. L’edil ha agraït a Ripoll la seua implicació en l’esdeveniment ja que “s’havia preparat tota l’exposició per a este acte”.
Per a concloure, la regidora ha insistit en el fet que estos esdeveniments “unixen tots els partits polítics i tots participem en este tipus de trobades”.


 

Pin It on Pinterest