Select Page

Les seleccions nacionals de Voleibol d’Espanya i Portugal disputaran tres partits amistosos en els pavellons esportius de Benidorm i Altea amb vista al Mundial d’Itàlia. La trobada bilateral Espanya-Portugal tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig. El primer partit es disputara al Palau l`Illa de Benidorm el divendres a les 19,00 hores, l’endemà, dissabte i també a les 19,00 hores, tornaran a enfrontara Espanya i Portugal al Palau Costa Blanca d’Altea, amb l’al·licient afegit que el partit serà retransmés en directe per Teledeportes de TVE. La trobada bilateral finalitzara el diumenge amb l’últim partit preparatori de les dos seleccions absolutes que es disputarà a les 12,00hores del matí al Palau Costa Blanca.
L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, presentava en el matí del dimarts l’esdeveniment esportiu acompanyat per l’edil d’esports, Eloy Hidalgo, i els responsables de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Astecval, Alvaro García i Adrián Elias, i el president del Club Voleibol Altea, Paco Lloret. Tots van destacar la importància que té per a una localitat com Altea rebre els actuals campions d’Europa, tant en el pla esportiu “com un aparador on els més menuts puguen mirar-se, i acostar-se a grans esportistes que només veuen per televisió”, com en el pla turístic, ja que un esdeveniment d’este nivell té sens dubte un gran repercussió mediàtica “i això, com va remarcar Ripoll, és un plus per a la promoció turística de ciutats com Altea i Benidorm”. Des de l’Ajuntament es va donar tot el suport a l’esdeveniment, facilitant les infraestructures esportives i tot allò que s’ha relacionat amb l’estada de les dos seleccions, “Altea ha demostrat moltes vegades que sap i pot organitzar esdeveniments esportius internacionals d’este nivell”. L’alcalde d’Altea va agrair la confiança depositada per la Federació Espanyola i va donar la benvinguda als esportistes espanyols i portuguesos que passaren un cap de setmana complet en la ciutat. Per als dos partits que es disputaran a Altea, especialment el dissabte a la vesprada, es cursara una invitació especial als esportistes alteans, que podran accedir gratuïtament al pavelló per a seguir en directe els partits d’Espanya i Portugal. Respecte d’això Paco Lloret remarcava que els equips de base del voleibol Altea “aprofitaren l’experiència per a conéixer de prop als actuals campions d’Europa”, i va destacar la gran afició que existix a Altea al voleibol, amb nombrosos equips de base i un equip en la lliga nacional, a més d’un jugador cadet, Alvaro Pugliessi, que s’ha proclamat recentment campió d’Espanya cadet amb la selecció nacional.
La trobada bilateral Espanya-Portugal està auspiciat per la Federació Espanyola de Voleibol, amb el suport dels ajuntaments d’Altea i Benidorm, i l’organització de l’empresa Astecval Esportiva.

Pin It on Pinterest