Select Page

El diumenge al matí al voltant de 700 persones van participar en la XII Volta a Peu organitzada per l’Àrea de Joventut i Esports. Entre els participants es trobava l’alcalde, Andrés Ripoll, així com diversos edils de la corporació. També va destacar la presència de famílies senceres i de parelles que van passejar el carret amb els seus bebés així com de molts xiquets i persones majors.
El recorregut de 8 quilòmetres va començar a les deu a la Plaça de l’Ajuntament, des d’allí la marxa es va dirigir a la Plaça d’Europa per a vorejar la desembocadura del riu Algar i prendre el camí a les partides rurals de Quintanes, Sogay, el Pi del Segnoret, l’ermita Sant Lluís, el Barranquet, la Lloma, L´Horta, i l’avinguda Juan Alvado fins a finalitzar al Pàrquing del Mercat ambulant. El passeig, perquè d’un recorregut senderista es tracta, es va fer a bon ritme, i sobre les onze arribaven els primers a acabar el recorregut al Pàrquing del Mercat ambulant on es va instal·lar un escenari i dos llocs d’avituallament amb refrescos i xocolatines. A més, tots els participants van rebre com a regal una gorra groga amb el logotip de l’Ajuntament, i un número de dorsal que els donava dret a participar en el sorteig final. La Volta va finalitzar amb una actuació de les alumnes de l’Escola de Batuka i de Gimnàstica de Manteniment que van interpretar diverses coreografies dirigides per la monitora, Alejandra Cinalli.
Al finalitzar una nova edició de la Volta a Peu, Eloy Hidalgo, edil d’esports, va valorar molt positivament la participació i va destacar el bon ambient en què es va desenvolupar la Volta, “ha sigut per a tots un dia festiu, i per a molts també ha sigut una oportunitat de trobar-se i donar un agradable passeig per les partides rurals”, “la Volta a Peu, va afegir Hidalgo, és ja una tradició a Altea, amb dotze anys d’història, així que des de l’Àrea de Joventut i Esports tornarem a convocar-la l’any que ve”.

Pin It on Pinterest