Select Page

Magdalena Bonet i Bautista Pascual van ser igualment homenatjats amb la presència de l’alcalde


Dins de les activitats exercides en la III Setmana del Major, es va realitzar este divendres un acte de clausura on es va homenatjar tres persones representatives del municipi. L’alcalde, Andrés Ripoll, junt amb la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, va estar acompanyat del director de l’oficina principal de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani a Altea, Miguel Alvado, entitat organitzadora conjuntament amb l’Ajuntament. José Serrat va ser homenatjat a títol pòstum després del seu recent defunció per al qual l’alcalde va tindre unes afectuoses paraules recordant a “”Pepe Barceló” com molts el cridaven sempre una persona entranyable que ha contactat amb els jóvens als que li agradava recitar les seues poesies pel que ha sigut membre d’Amics de la Poesia durant anys i ha publicat 3 poesies en l’obra “Antologia” de Nova Poesia Hispana”. La seua filla va ser l’encarregada de rebre la placa i va recitar una de les poesies escrites per son pare.
Així mateix, Magda Bonet, exfuncionària de l’Ajuntament d’Altea i pintora amateur, va eixir a rebre la seua placa homenatge junt amb Bautista Pascual conegut a Altea com “Batiste la Foya”, agricultor en els seus estones lliures i membre de la Junta de Majors del Centre Social des del 2000 al 2003. Estes tres persones són triades per la Junta cada any amb motiu de la Setmana del Major.
La cafeteria del Centre Social va aparéixer abarrotada de gent que va assistir a este acte-homenatge que va concloure amb un concert fi de festa. La regidora va destacar el gran nombre de persones que han assistit a totes les convocatòries en esta edició “on hem pogut conéixer amb detall com millorar la nostra qualitat de vida”. En eixe sentit, Córcoles va remarcar la participació de la CAM com principal entitat patrocinadora. La representant de la CAM, Magdalena Riual, va anunciar que per a altres edicions s’està pensant a ampliar l’edat a altres més jóvens per a assistir a estos tallers i conferències per l’interés suscitat entre la població no de Tercera Edat.


 

Pin It on Pinterest