Select Page

La regidoria d’Educació convoca una nova edició dels premis de finalització d’estudis que, com explica l’edil de l’àrea, Vicenta Pérez, “per al curs 2020/2021 s’ha ampliat als títols de cicle de formació professional de grau mitjà o grau superior”. Este reconeixement concedeix una dotació econòmica de 100 €.

Per a poder accedir als premis, els candidats han d’estar empadronats a Altea amb una antiguitat mínima de dos anys, tindre com a màxim 30 anys complits durant l’any present i haver superat durant el curs 2020/2021 els ensenyaments de batxillerat o un cicle de formació professional de grau mitjà o superior. La presentació de sol·licituds serà del 5 de juliol al 5 d’agost mitjançant el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament o de manera telemàtica en www.altea.sedelectronica.es.

“Amb aquests premis volem reconéixer l’esforç i dedicació de l’alumnat d’Altea durant el curs escolar”, explica la regidora, qui també afig que la incorporació dels cicles mitjans i superiors “és una manera de potenciar estos estudis com una oportunitat digna que, en moltes ocasions, afavoreix la incorporació al mercat laboral”.

Les bases es poden consultar en: Educació – Ayuntamiento de Altea

Pin It on Pinterest