Select Page

Zaragoza: “les ajudes sufraguen gastos de consultories, auditories, inversions en equipament informàtic o de seguretat”


La regidoria de Comerç que dirigix l’edil, Miquel Zaragoza, ha comunicat que la conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha publicat les ajudes per al Pla de Competitivitat de la Comunitat Valenciana en matèria d’innovació de les pimes comercials per a l’exercici 2010 (DOCV núm. 6241, de 08/04/2010).
Les subvencions van destinades a les pimes comercials, que exercisquen l’activitat comercial a la Comunitat Valenciana, i amb elles, “es poden finançar els gastos corrents d’auditoria i consultoria derivats d’auditories d’innovació i de diagnòstic i innovació del punt de venda. També es poden finançar les inversions en sistemes de seguretat i equipament informàtic en els establiments comercials”, ha anunciat l’edil de Comerç.
Segons ha explicat Zaragoza, “en el cas de les auditories es finança fins al 100%, mentres que en equipament informàtic i seguretat es finança fins al 60 %. I el termini finalitza el 26 d’abril del 2010”.
“Les persones interessades a obtindre més informació poden dirigir-se a l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), ubicada en la C/ Sant Pere, 9 o telefonar al 965845789”, ha recordat el regidor.


 

Pin It on Pinterest