Select Page

La regidoria de Comerç signa un conveni amb l’associació de Joves Empresaris Marina Baixa a favor de la promoció comercial

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz i el president de l’associació de Joves Empresaris Marina Baixa, Ramón Soriano, han signat, hui al matí, un conveni de col·laboració entre les institucions que tots dos representen i que té per objecte la promoció i el foment de les empreses i comerços alteans.

En el transcurs de la cita, el responsable municipal de Comerç ha manifestat la seua satisfacció per la signatura del conveni esmentat amb JOVEMPA amb estes paraules; “Estem contents d´estar signant un acord de col·laboració entre l´Ajuntament i JOVEMPA perquè puguen dur a terme accions que donen suport a la competitivitat de les empreses mitjançant el consens d´accions conjuntes i activitats que puguen donar suport als seus associats”.

El conveni contempla la realització d’accions a Altea per part de JOVEMPA, que en contraprestació rebrà 2.000€ de les arques municipals.

“Des de la regidoria de Comerç sempre hem cregut en l‟associacionisme i hem donat suport a totes les associacions de comerciants que necessiten del suport institucional. Ha declarat De la Hoz, que ha matisat que “junts podem ser més forts i treure més benefici a l’ajuda que es presta a les xicotetes empreses i comerços que necessiten de tota l’ajuda possible per tirar endavant”.

En paraules de l’edil, “gràcies a este tipus de convenis, les associacions poden dur a terme activitats o formacions perquè els associats puguen oferir més qualitat en els seus serveis, per la qual cosa és important per al desenvolupament local este tipus de col·laboració entre associacions i ajuntament”.

En este senzill acte protocol·lari han estat també presents Marta Alfonso, coordinadora de JOVEMPA; Jaume Lloret, i Dioni Navarro, delegats de l’associació a Altea i Benidorm, respectivament.

Després de la signatura de l’acord, el president Ramon Soriano ha comentat breument els objectius del conveni com són augmentar la competitivitat de les empreses; intentar fomentar l’ocupació; crear sinergies i xarxes de networking a través d’esdeveniments, tant a Altea com atraient les altres empreses de la Marina Baixa i fer cursos de formació. “Tot això dins dels quatre pilars bàsics que fonamenten en estos moments l´associació i que són la formació, el networking, l´emprenedoria i els convenis amb empreses per fomentar el comerç local”; ha puntualitzat Soriano, que també ha manifestat satisfacció pel suport que l’Ajuntament d’Altea dóna a JOVEMPA a través de la signatura del present conveni.

Finalment, Miguel de la Hoz ha avançat la intenció de JOVEMPA d’estar present al Consell Local de Comerç, per a la inclusió del qual acaba d’iniciar els tràmits.

 

Pin It on Pinterest